« terug naar vorige pagina

Vakanties huisarts

Bovenaan deze website lees je of wij (binnenkort) gesloten zijn wegens vakantie of nascholing. Dat staat dan onder het kopje ‘uitgelicht’.

Als je de waarnemend huisarts op een gewone werkdag nodig hebt, dan bel je de dokterstelefoon 010 2865050. Die vertelt welke huisarts voor je waarneemt. De waarnemer werkt in hetzelfde systeem als wij en kan je dossier inzien. De eerste letters van je achternaam (=je familienaam), bepalen welke huisarts voor jou in de waarneming werkt. De dokterstelefoon vraagt dus naar de achternaam van de persoon die een huisarts-waarnemer nodig heeft. Is de achternaam van je kind anders dan je eigen achternaam dan kan het zijn dat je allebei naar een andere waarnemer wordt verwezen.

Voor een herhaalrecept voor je chronische medicijnen bel je direct naar je apotheek. Die levert je medicijnen en regelt na de vakantie het recept bij ons.

Is het avond, nacht of weekend of een officiële feestdag, dan neemt de huisartsenpost waar, alleen voor spoedgevallen, die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag.